using UmbracoProject.Models; using Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels;

Solliciteer nu!

Solliciteer nu!

Klaar in 1 minuut

Upload je CV om de sollicitatie te starten.

Ik ga akkoord met het privacyregelement van Bouwhuysch*

Wat gebeurt er nu met je sollicitatie bij Bouwhuysch?

1

Kennismaking

Wanneer je het traject met Bouwhuysch aangaat, kom je als eerste op kennismakingsgesprek met een of meer adviseurs van Bouwhuysch. Tijdens dit gesprek ga je echt de diepte in. Je kijkt samen welke functie het beste bij jou past, of je bij een aannemer of ingenieursbureau aan de slag wilt en of we een project voor jou in gedachte hebben.

2

Arbeidsvoorwaardengesprek

Na de kennismaking koppelen wij jou aan een of meerdere projecten. Zo kun je kijken welk project het beste bij jou past. Jij hebt altijd zelf de regie in handen waar jij wil gaan werken. Daarna volgt het arbeidsvoorwaardengesprek en teken je jouw contract. Vervolgens ga je binnenkort aan de slag met jouw nieuwe uitdaging!

3

Persoonlijke ontwikkeling

Bouwhuysch voorziet jou ook nog eens van een persoonlijk coaching traject, waar er voornamelijk gefocust wordt op zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Bouwhuysch organiseert geregeld kennissessies en technische trainingen zodat talent zich kan blijven ontwikkelen. Je blijft goed in contact met onze adviseurs en zien we elkaar dan ook regelmatig op Bouwhuysch borrels en uitjes.

Ga aan de slag bij

Logo Rijkswaterstaat
DEME Logo
Logo Duravermeer
ZuidAsDok Logo
Aanpakringzuid Logo