Maak kennis met het team van Bouwhuysch

Maak kennis met het team van Bouwhuysch

Ons interne team bestaat uit een diverse mix van enthousiaste adviseurs. Jarenlange ervaring en jong talent wisselen elkaar af op ons kantoor in Amsterdam. Door onze kennis te bundelen, begeleiden wij starters, ervaren ingenieurs en ZZP’ers op de mooiste projecten in beton- en waterbouw, infrastructuur, asset management en veel meer.

Bouwhuysch heeft 50 ingenieurs in vaste dienst. Onze collega's werken op alle toonaangevende projecten door heel Nederland. Daarnaast werkt Bouwhuysch samen met meer dan 80 ZZP'ers.

Ben jij benieuwd naar de verhalen van onze collega's? Neem dan een kijkje bij onze interviews!

Eigenaar

Mark Peters

Mark is, samen met Michel, oprichter en eigenaar van Bouwhuysch. Hij woont al 20 jaar in Amsterdam waar hij bedrijfskunde voor de financiële sector heeft gestudeerd. Binnen Bouwhuysch houdt hij zich dan ook bezig met grote projecten, financiën, contractmanagement en HR.

“Ik ben groot fan van wielrennen en in mijn vrije tijd houd ik van reizen en lekker eten.”

Eigenaar/Insights coach

Michel Pieters

Michel, medeoprichter van Bouwhuysch, heeft Technische milieukunde gestudeerd en houdt zich binnen Bouwhuysch voornamelijk bezig met commercie, klantrelaties, (grote) projecten en coaching. Michel is dan ook gespecialiseerd Insights coach en werkt samen met onze werknemers aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast doet hij graag aan crossfit, boksen en met het gezin de bergen in en op wintersport.

“Ik heb mij verder gespecialiseerd in Insights coaching. Dit stelt mij in staat mensen actief verder te helpen in de techniek.”

Adviseur/Insights coach

Nienke de Graaf

Nienke heeft Toegepaste Psychologie gestudeerd en heeft daarna als Corporate Recruiter bij verschillende organisaties gewerkt. Bij Bouwhuysch neemt zij verschillende rollen op zich. Zo zet zij zich o.a in voor de facturatie van Bouwhuysch ZZP’ers en het Insights coaching traject. Zij is, samen met Michel, gespecialiseerd Insights coach en werkt samen met onze werknemers aan persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht.

“In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of de stad in met vrienden. Verder zing ik al van jongs af aan en doe ik dat nog steeds graag!”

Adviseur

Joost Beemer

Joost heeft succesvol zijn HRM studie afgerond maar mistte toch de binding met de mens. Vandaar dat hij voor de richting recruitment heeft gekozen. Hij is een echt gezelligheidsmens en is daarom in zijn vrije tijd graag onder de mensen. Ook is hij een voetbalfan en zit hij niet graag stil.

“Ik krijg energie uit het helpen van mensen, daarom koos ik voor de recruitment.”

Adviseur

Nicky van Veen

Na het behalen van haar Bachelor HRM, heeft Nicky een jaar IT Developers bemiddeld. Na een kort uitstapje binnen een HR-functie besefte zij zich dat zij gelukkig wordt van het adviseren van professionals binnen hun loopbaan. Dit is precies waarom zij begin 2023 bij Bouwhuysch als adviseur is begonnen. In haar vrije tijd houdt zij van kickboksen, lekker koken en tijd doorbrengen met vrienden.

“Iedereen is uniek en daarom ga ik graag met een persoonlijke aanpak te werk.”

Senior Adviseur

Daan Bronswinkel

Daan heeft, voordat hij zich in 2019 bij Bouwhuysch aansloot, waardevolle ervaring opgedaan in de werving en selectie in de IT en bij een toonaangevend ingenieursbureau in de civiele techniek. Buiten het werk is hij een enthousiaste voetballer, een muziekliefhebber en een gepassioneerd rugbyfan. Net als in zijn zakelijke rol, hecht Daan veel waarde aan teamwork en samenwerking.

“Bij Bouwhuysch ligt mijn voornaamste focus op ZZP-inzet, waarbij ik de juiste verbindingen maak tussen zelfstandige professionals en de projecten die bij hen passen.”

Recruitment Marketeer

Demi Stocker

Na het behalen van haar bachelor of Business Administration, met een specialisatie in marketing & Sales, heeft zij een jaar als marketeer voor een online marketingbureau gewerkt. Hierna heeft zij binnen het marketinglandschap de overstap van bureauzijde naar klantzijde gemaakt. Zodoende is zij sinds juni 2023 bij Bouwhuysch als Recruitment Marketeer werkzaam. Haar vrije tijd spendeert zij graag met vriendinnen. Ook is zij gepassioneerd wintersporter en gaat zij elk jaar skiën met vrienden en familie.

“Ik breng het liefste mijn vrije tijd door met vrienden en familie en ga graag lekker uit eten. Ook houd ik enorm van reizen en ga ik daarnaast elk jaar op wintersport!”