Vacatures Risicomanager

Vacatures Risicomanager

Treed binnen in de wereld van risicobeheersing en strategische besluitvorming bij Bouwhuysch, waar we de kunst van het balanceren tussen risico en kans tot in de perfectie hebben verfijnd. Bouwhuysch, een vooraanstaand adviesbureau in de de civiele sector, biedt meer dan alleen een baan; wij bieden een carrièrepad waar je kunt groeien, innoveren en een echte impact kunt maken. Als risicomanager bij Bouwhuysch speel je een cruciale rol in het succes van onze projecten, waarbij je risico's niet alleen identificeert en beheert, maar ook transformeert tot kansen voor groei en innovatie. We zoeken visionaire individuen die onze passie voor bouwen delen en die het voortouw willen nemen in het navigeren door complexe uitdagingen.

ZZP Risicomanager
Amsterdam € Uurtarief in overleg
Ben jij een zelfstandige professional die uitblinkt in risicomanagement binnen complexe projecten? W...
Risicomanager
Amersfoort € 3500 - € 4500
Als risicomanager speel je een belangrijke rol bij het waarborgen van de succesvolle uitvoering van ...

Waarom kiezen voor een carrière als risicomanager bij Bouwhuysch?

Bij Bouwhuysch is risicomanagement meer dan alleen een functie; het is de ruggengraat van onze projecten en bedrijfsfilosofie. Als risicomanager bij ons zul je:

  • Cruciale impact: Direct bijdragen aan het succes van toonaangevende bouw- en infrastructuurprojecten door proactief risico's te identificeren, te analyseren en te beheren.
  • Professionele ontwikkeling: Toegang hebben tot op maat gemaakte trainingsprogramma's en persoonlijke ontwikkelingsplannen die je helpen te groeien als professional en leider in je vakgebied.
  • Innovatieve cultuur: Werken binnen een cultuur die innovatie, creativiteit en voortdurende verbetering aanmoedigt, waarbij jouw ideeën en bijdragen worden gewaardeerd en geïmplementeerd.
Vacatures Systems Engineer

Huidige vacature risicomanager

Bouwhuysch zoekt naar toegewijde en deskundige risicomanagers die ons team willen versterken en leiden in het beheersen van risico's en het maximaliseren van kansen. Onze ideale kandidaat is iemand die:

  • Strategisch denkvermogen: Beschikt over een sterk analytisch vermogen en in staat is om complexe informatie te interpreteren en om te zetten in effectieve risicobeheersstrategieën.
  • Communicatieve vaardigheden: Uitstekende communicatieve vaardigheden heeft en in staat is om effectief samen te werken met teams, stakeholders en klanten.
  • Ervaring in risicomanagement: Ervaring heeft in risicomanagement binnen de bouwsector of vergelijkbare industrieën, met een bewezen staat van dienst in het succesvol beheren van projectrisico's.

Wat is een risicomanager?

Een risicomanager is een professional die gespecialiseerd is in het identificeren, analyseren en beheren van potentiële risico's die de doelstellingen van een project of onderneming kunnen beïnvloeden. De kernverantwoordelijkheden van een risicomanager omvatten:

  • Risico-identificatie: Het systematisch identificeren van risico's die de projectuitvoering kunnen beïnvloeden, variërend van financiële, operationele, tot juridische risico's.
  • Risicoanalyse en -beoordeling: Het beoordelen van de waarschijnlijkheid en impact van geïdentificeerde risico's, en het prioriteren ervan op basis van hun potentiële effect op het project.
  • Risicobeperkingsstrategieën: Het ontwikkelen en implementeren van strategieën om risico's te minimaliseren of te elimineren, of om de impact ervan te beheersen, inclusief noodplannen voor onvoorziene gebeurtenissen.
  • Monitoring en rapportage: Het voortdurend monitoren van de risicostatus en het communiceren van risicobeperkingsmaatregelen en -resultaten aan projectteams en stakeholders.

Sluit je aan bij ons team

Ben jij de risicomanager die wij zoeken? Ben je klaar om je kennis en vaardigheden in te zetten bij Bouwhuysch en een sleutelrol te spelen in ons succes? Bekijk onze huidige vacatures en stuur vandaag nog je sollicitatie in. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten en je welkom te heten in ons team!