Asset Management vacatures

Asset Management vacatures

Zoek je een carrière waar jouw werk direct impact heeft op de samenleving? Waar elke dag een nieuwe uitdaging biedt en je bijdraagt aan duurzame oplossingen voor onze infrastructuur? Kijk dan niet verder! Bouwhuysch zoekt gedreven professionals in asset management om onze wegen, bruggen, waterwegen en andere essentiële infrastructuur te onderhouden en optimaliseren.

Als asset manager in de civiele techniek speel je een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van onze fysieke omgeving. Je zult strategische beslissingen nemen, risico's beoordelen en oplossingen bedenken die niet alleen vandaag waarde bieden, maar ook veerkracht bouwen voor toekomstige generaties.

Assetmanager civiele constructies
Utrecht € 4000 - € 5000
Grote kunstwerken in Nederland moeten vaak nog tot 25 jaar na realisatie worden onderhouden door de ...
Maintenance engineer
Amsterdam € 4000 - € 5000
Als maintenance engineer ontwikkel en beheer je onderhoudsstrategieën voor infrastructuur asset...
Maintenance engineer
Zwijndrecht € 4000 - € 5000
Als Maintenance Engineer houd jij je bezig met de kwaliteit en onderhoudsstrategieën van versch...
Maintenance engineer
Breda € 4000 - € 5000
Als Maintenance Engineer beheer je onderhoudsstrategieën voor diverse assets in Nederland, geri...

Wat is Asset Management?

Asset management in de civiele techniek omvat een breed scala aan activiteiten die zijn ontworpen om de prestaties van infrastructuren te optimaliseren. Het is in essentie het voorspelbare beheer en onderhoud van assets zoals wegen, bruggen, dijken en sluizen. Het wordt ook wel onderhoudsmanagement genoemd. Ingenieurs van Bouwhuysch werken dagelijks aan het realiseren van de meest veilige en betrouwbare beheer- en onderhoudssituatie terwijl de totale kosten gedurende de levensduur worden geminimaliseerd.

Het identificeren van potentiële risico's en het ontwikkelen van onderhoudsstrategieën is een belangrijk aspect van asset management. Door middel van risicoanalyses kunnen ingenieurs en beleidsmakers prioriteit geven aan situaties die aandacht vereisen. Binnen asset management wordt onderscheid gemaakt tussen preventief en correctief onderhoud.

Meer weten over Asset Management?
Vacatures Systems Engineer

Asset Manager in de Civiele Techniek

In de wereld van de civiele techniek speelt asset management een cruciale rol bij het onderhouden en optimaliseren van onze infrastructuur. Met de toenemende complexiteit van onze fysieke leefomgeving is de vraag naar deskundige asset managers significant gestegen. Dit heeft geleid tot een breed scala aan asset manager vacatures, variërend van instapniveaus tot senior posities, die gericht zijn op het waarborgen van de duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie van onze infrastructuur.

Wat doet een Asset Manager?

Als asset manager in de civiele techniek ben je verantwoordelijk voor het beheren van de levenscyclus van fysieke assets zoals wegen, bruggen, waterwegen en gebouwen. Dit omvat het plannen, ontwerpen, implementeren, onderhouden en uiteindelijk het buiten gebruik stellen van infrastructuur, met als doel de prestaties te maximaliseren, kosten te minimaliseren en de levensduur te verlengen. Asset management adviseurs spelen een sleutelrol in het adviseren van organisaties over hoe ze hun fysieke assets het best kunnen beheren om strategische en operationele doelstellingen te bereiken.

Werkzaamheden van een Asset Manager:

  • Strategische planning: Ontwikkelen van langetermijnstrategieën gericht op het optimaliseren van de prestaties en waarde van de infrastructuur gedurende zijn gehele levenscyclus.
  • Risicobeheer: Identificeren, analyseren en beheren van risico's die geassocieerd zijn met fysieke assets, om de betrouwbaarheid en veiligheid van de infrastructuur te garanderen.
  • Data-analyse en besluitvorming: Gebruiken van geavanceerde tools en technieken voor het verzamelen en analyseren van data, om geïnformeerde beslissingen te nemen over het onderhoud, de vervanging of de verbetering van assets.
  • Budgettering en financieel beheer: Beheren van budgetten en financiële middelen om ervoor te zorgen dat de toegewezen middelen efficiënt worden gebruikt en dat de assets kosteneffectief worden beheerd.
  • Samenwerking en advies: Werken als asset manager binnen multidisciplinaire teams en adviseren van stakeholders over best practices in asset management.

Een carrière in Asset Management bij Bouwhuysch

Of je nu een ervaren professional bent of net je carrière begint, er zijn kansen om te groeien en te excelleren als asset manager. Bij ons krijg je de kans om te werken aan toonaangevende projecten die de grenzen van innovatie verleggen en werk je samen met een team van gepassioneerde professionals die toegewijd zijn aan het maken van verschil.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en onderdeel te worden van een essentieel vakgebied dat bijdraagt aan de ontwikkeling en het onderhoud van de infrastructuur van morgen? Ontdek onze vacatures in asset management en draag bij aan een duurzame toekomst als asset manager in de civiele techniek.