Vacatures Infra

Vacatures Infra

Laten wij één ding uit de weg ruimen: wij leveren niet alleen ingenieurs aan de beste infraprojecten in de civiele techniek, we willen ook dat jij je echt thuis voelt bij Bouwhuysch. Wij gaan voor the total package. Kieskeurig? Misschien. Maar dat is wel waarom onze mensen zo tevreden zijn bij ons. Reageer op een van onze vacatures Infra en kom eens kennismaken met Bouwhuysch.

Calculator Infra
Rotterdam € 4500 - € 6000
Als calculator speel je een cruciale rol in het succes van diverse wegenbouwprojecten met budgetten ...
Inkoper Infra
Haarlem € 3500 - € 4500
Als inkoper Infra draag je de verantwoordelijkheid voor het voeren van onderhandelingen met leveranc...
Junior ontwerper infra
Eindhoven € 2800 - € 3200
Als junior ontwerper infra werk je specifiek aan een infrastructureel werk in de omgeving van Eindho...
Maintenance engineer infra
Nijkerk € 3000 - € 4500
Een Maintenance Engineer houd zich bezig met de kwaliteit en onderhoudsstrategieën van assets d...

Infra Vacatures bij Bouwhuysch

Vacatures Infra is een belangrijke bron voor professionals in de infrastructuurbranche die op zoek zijn naar nieuwe kansen. Als u op zoek bent naar een baan in de infrastructuur, biedt Bouwhuysch u een ruime selectie aan vacatures in deze sector. Of u nu op zoek bent naar een fulltime, parttime of freelance positie, bij Bouwhuysch vindt u een geschikte vacature die aansluit bij uw ervaring en ambities. Wij bieden u de mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten in de infrastructuur, waarbij u kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoek nu op Vacatures Infra naar de juiste vacature voor u en solliciteer direct bij Bouwhuysch.

Hoe ziet een werkdag in infrastructuur eruit?

Een werkdag in de infrastructuur is nooit hetzelfde. Je werkt op diverse plekken, met verschillende collega’s op kantoor of op locatie. Binnen de infrastructuur zijn er uiteraard vacatures te vinden voor onder andere uitvoerders, tekenaars en werkvoorbereiders. Door te solliciteren op één van de infra vacatures kom je erachter dat werkdagen in de infrastructuur divers en uitdagend zijn.

Vacatures Infra

Vacatures in de infrastructuur

Bij Bouwhuysch vind je niet alleen vacatures in verschillende sectoren, maar ook openstaande vacatures door het hele land. Binnen de grond-, weg- en waterbouw vind je opdrachten door het hele land. Of je nu aan de slag wilt in Zwolle of Amsterdam; Bouwhuysch helpt je bij het vinden van de passende opdracht.

Vacatures infra: Van starter tot senior

Zoals hierboven beschreven zijn er diverse vacatures infra te vinden op onze website. De vacatures variëren van vacatures voor starters op de arbeidsmarkt tot ervaren werknemers in dit gebied. Twijfel je over welke vacature het best bij jouw wensen aansluit? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten gaan dan namelijk graag met jou in gesprek om te kijken welke infra vacature het best bij jou past.

Vacatures uitvoerder infra: houd het overzicht

Op zoek naar een baan als uitvoerder in de grond-, weg- en waterbouw? Bouwhuysch heeft meerdere vacatures openstaan als uitvoerder binnen deze sector. Als uitvoerder geef je leiding op de bouwplaats. Belangrijk om deze functie goed uit te voeren is het behouden van overzicht. Hiernaast zijn sociale vaardigheden ook van belang! Jouw taak is ten slotte om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar werk doet en het project goed wordt afgerond.

Niet alleen zijn er meerdere functies binnen de infrastructuur te vervullen, ook zijn er vacatures te vervullen bij diverse projecten. Ga aan de slag bij de bouw van een nieuwe snelweg of zelfs de grootste zeesluis ter wereld! De vacatures infrastructuur en milieu waar Bouwhuysch bij aangesloten is, zijn een interessante keuze voor iedereen die zichzelf verder wilt ontwikkelen en een carrière wilt opbouwen.