Traineeship Vacatures

Traineeship Vacatures

Ben je recentelijk afgestudeerd of sta je op het punt je studie Civiele Techniek af te ronden? Dan is een traineeship civiele techniek bij Bouwhuysch dé perfecte start van jouw carrière. Ontdek de mogelijkheden binnen onze traineeships en ervaar waarom een traineeship in de techniek de juiste keuze is voor jouw professionele ontwikkeling.

Traineeship infrastructuur
Nederland € 2800 - € 3200
Ben je onlangs afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende functie binnen de civiele techniek? Heb j...
Traineeship Ontwerper
Hoorn € 2800 - € 3200
Als trainee ontwerper geef jij vorm aan diverse infra projecten door Nederland. Jouw ontwikkeling st...
Traineeship civiele techniek
Utrecht € 2800 - € 3200
Voor (bijna) afgestudeerden is ons traineeship civiele techniek dé ideale eerste stap in je l...
Traineeship Procesmanagement
Utrecht € 2800 - € 3200
Ontdek het boeiende samenspel tussen procesbeheer en uitvoering in ons traineeship procesmanagement....

Kickstart je carrière in de civiele techniek met een traineeship

Bij Bouwhuysch kun je terecht voor traineeships bij verschillende aanbieders. Dit biedt je vele voordelen, aangezien je op deze manier direct de vacatures met elkaar kunt vergelijken. Met onze jarenlange ervaring met de aanbieders van traineeships, weten wij precies wat iedere traineeship inhoudt. Als je er dus niet uitkomt op onze website om een passende functie in de civiele techniek te vinden, neem dan contact met ons op. Wij helpen je bij het vinden van de traineeship voor jou!

Wij helpen je graag met het vaststellen van je wensen en het zoeken van een traineeship die hieraan voldoet. Het doel van het volgen van een traineeship is dan ook het onderzoeken wat jij precies leuk vindt binnen de technische branche. Binnen de meeste traineeships ga je cursussen volgen om je technische kennis bij te spijkeren en werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook buiten werktijd komt dit van pas!

Solliciteer direct op een traineeship vacature bij Bouwhuysch

Ben jij ervan overtuigd dat een traineeship in de civiele techniek het best bij jou en je carrière past? Solliciteer dan direct op een traineeship vacature naar keuze via onze website. Uiteraard kun je ook contact opnemen met onze specialisten. Zij gaan het gesprek met je aan en stellen samen met jou een wensenlijst op. Op basis hiervan wordt het meest geschikte vacature voor een traineeship gezocht en kun jij aan de slag met de fundering van je carrière.