Werving en selectie

Werving en selectie

Voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuw personeel, maar geen tijd hebben om zelf te werven, is werving en selectie de ideale oplossing. Hierbij vertrouw je het zoekproces toe aan deskundige professionals. Ons doel is om organisaties in de civiele techniek te helpen bij het vinden van de juiste talenten die kunnen bijdragen aan het succesvol voltooien van projecten en het bevorderen van innovatie in onze sector.

Wat is werving en selectie?

Werving en selectie is een essentiële dienstverlening die zich richt op het aantrekken en plaatsen van hooggekwalificeerde professionals, in ons geval binnen de civiele techniek en infrastructuursector. Dit proces omvat het identificeren, selecteren en aantrekken van geschikte kandidaten voor diverse technische functies, variërend van uitvoerders en werkvoorbereiders tot projectmanagers en ontwerpers. Bouwhuysch speelt een cruciale rol bij het verbinden van gekwalificeerde professionals met werkgevers en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de civiele techniek en infrastructuurindustrie.

Meer weten over Werving & Selectie?

Is werving en selectie dé oplossing voor jou?

1

Geen tijd

Ben jij op zoek naar vast personeel maar heb jij geen tijd om hier uren aan te besteden?

2

Profiel bepaling

Heb jij hulp nodig bij het vinden van het juiste specialistische profiel?

3

Uitgebreide procedure

Heb jij geen tijd hebt voor een uitgebreide selectie procedure?

4

Maatwerk Advies

Of wil jij advies ontvangen over het juiste profiel voor de vacature?

Dan is werving en selectie de oplossing voor jouw organisatie!

Neem vrijblijvend contact op

Wat zijn de voordelen van werving en selectie bij Bouwhuysch?

  • Toegang tot het grootste netwerk in de civiele techniek: wij werken al jarenlang in deze branche en hebben een waardevolle database aan potentiële kandidaten opgebouwd.
  • Specialistische kennis: je profiteert van de deskundige expertise van recruitment en civiele techniek van onze adviseurs.
  • Tijdsefficiëntie: je bespaart waardevolle tijd bij het vinden, selecteren en screenen van geschikte kandidaten.
  • No cure, no pay: wij zijn overtuigd dat wij kunnen helpen bij het vinden van het juiste talent. Je betaald daarom pas bij een succesvolle plaatsing.
  • Verminderd administratief werk: wij ontzorgen het gehele wervingsproces en de administratieve lasten die daarbij horen.

We weten heel goed wat er komt kijken bij de zoektocht naar het juiste specialistische talent. We helpen je graag verder met behulp van onze jarenlange ervaring, kennis en netwerk in de civiele techniek.

Meer weten over onze jarenlange ervaring?

Wat zijn de kosten van werving en selectie

De kosten voor werving en selectie variëren afhankelijk van de specifieke behoeften. Het is echt maatwerk. Werving en selectie tarieven kunnen pas vastgesteld worden nadat we alle vereisten met jou hebben doorgenomen. De vergoeding is namelijk een percentage van het fulltime bruto jaarsalaris van de aangeworven medewerker.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij kunnen helpen bij het vinden van het juiste talent. Daarom hanteert Bouwhuysch "no cure, no pay". Dit houdt in dat je pas betaalt wanneer je daadwerkelijk een kandidaat in dienst neemt.

Werving en selectie proces

Bij samenwerking met een werving- en selectiebureau of recruiter maak je afspraken over de wijze waarop zij jouw organisatie ondersteunen bij het vinden van de meest geschikte kandidaat voor de openstaande positie. Het bureau kan advies verstrekken, assisteren of zelfs de verantwoordelijkheid voor de werving en selectie geheel of gedeeltelijk op zich nemen.

Zo werkt onze werving en selectie procedure:

1. Welke eisen?

Met een recruitment adviseur van Bouwhuysch bespreek je welke vacature je vervuld wilt hebben en welke eisen er aan de functie verbonden zijn.

2. Juiste talent vinden

De Bouwhuysch adviseur zoekt in ons grote netwerk naar het juiste talent voor de vacature.

3. Voorselectie

De eerste gesprekken met de kandidaten verlopen doorgaans bij Bouwhuysch. Wij houden de voorselectie en garanderen op deze manier de kwaliteit van de kandidaten voor het functieprofiel.

4. Kennismaking kandidaat

Wanneer de kandidaat na de eerste gesprekken nog steeds geschikt lijkt voor de functie, stellen wij de kandidaat aan jou voor!

Verschil tussen werving en selectie en recruitment

Vaak worden de termen werving en selectie en recruitment door elkaar gebruikt. Er is dan ook geen onderscheid tussen werving en selectie en recruitment. In beide gevallen betreft het een externe partij die zoekt naar geschikte kandidaten voor een bepaalde vacature. Deze partij of persoon wordt ook wel een recruiter genoemd.

Maak een afspraak