Vacature Uitvoerder Infra

Vacature Uitvoerder Infra

Werk jij efficiënt en nauwkeurig? Vind je het een uitdaging om in een team te werken aan grote projecten? Dan is één van onze functies als uitvoerder in de infrastructuur misschien wel iets voor jou! In een functie als uitvoerder infra ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van infrastructuur, zoals het aanleggen en onderhouden van wegen, spoorwegen en waterwegen.

Senior uitvoerder waterbouw
Zwolle € 4000 - € 5000
Als senior uitvoerder waterbouw, houd jij toezicht op de kwaliteit, snelheid en veiligheid van de ui...
Uitvoerder civiele techniek
Amsterdam € 3500 - € 4500
Als uitvoerder in de civiele techniek draag je de verantwoordelijkheid voor het opzetten en monitore...
Uitvoerder GWW
Den Haag € 3000 - € 4000
In de rol van uitvoerder in de sector Grond-, Weg-, en Waterbouw (GWW), krijg je de kans om samen me...
Uitvoerder GWW
Amsterdam € 3500 - € 4500
Als ervaren uitvoerder GWW, ben je de drijvende kracht achter het succes van een breed scala aan GWW...

Wat is de functie van een uitvoerder in de infrastructuur?

De uitvoerder in de infrastructuur is verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van civiele techniek, zoals het aanleggen en onderhouden van wegen, kunstwerken en andere constructies. Hij voert ook taken uit op het gebied van projectmanagement, aannemers management en veiligheid. De uitvoerder voert de werkzaamheden uit volgens de specificaties die zijn vastgelegd in de contracten met de opdrachtgevers.

Exclusieve en eenmalige vacatures als uitvoerder infra

Bij Bouwhuysch vind je niet alleen gangbare vacatures, maar in ons aanbod zijn ook eenmalige en exclusieve vacatures te vinden. Zeker als uitvoerder binnen de infra hebben wij vacatures openstaan voor grote, interessante projecten. Kom erachter of wij een vacature hebben die bij jouw wensen aansluit door een afspraak te maken. Heb je al een passende vacature als uitvoerder in de infra gevonden? Solliciteer dan direct!

Wat doet een uitvoerder in de infrastructuur

De uitvoerder in de infrastructuur is verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van techniek. Ze zijn meestal niet betrokken bij de ontwerp-, installatie- of constructiefase van een project, maar ze zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van alle technologie die door andere mensen is geïnstalleerd.

De voordelen van solliciteren via Bouwhuysch

Als je solliciteert op deze functie via Bouwhuysch, profiteer je van een aantal voordelen. Ten eerste kun je rekenen op een snelle en efficiënte sollicitatieprocedure. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar geschikte vacatures, want wij doen dat voor je. We selecteren alleen de vacatures die perfect bij jou passen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor advies en begeleiding door ervaren recruitment consultants. Zij helpen je graag verder met het sollicitatieproces en geven jou tips om jezelf optimaal te presenteren. Maak nu een afspraak met één van onze ervaren medewerkers en vind de perfecte vacature voor jou!