Over Bouwhuysch

Over Bouwhuysch

Wat doen wij?

Bouwhuysch is hét adviesbureau binnen de civiele techniek. Elke dag adviseren onze starters, ervaren ingenieurs en zzp’ers op uitdagende projecten binnen civiele techniek, assetmanagement, energietransitie en duurzaamheid. Onze ingenieurs werken bij alle toonaangevende aannemers, ingenieursbureaus en consultancypartijen van Nederland en op zowel grote als kleine projecten. Wij helpen trainees en starters met de blauwdruk van hun carrière en koppelen ervaren ingenieurs aan hun nieuwe uitdaging. Wat het ook mag zijn, wij hebben voor iedere ingenieur het passende project.

Maak kennis met het team van Bouwhuysch

Wie zijn wij?

Bouwhuysch, opgericht in 2014, is gevestigd in een ruim kantoor aan de jachthaven van Amsterdam IJburg. Onze enthousiaste adviseurs, een mix van jarenlange ervaring en jong talent, begeleiden onze professionals op de mooiste projecten in infrastructuur, asset management en veel meer.

Bij Bouwhuysch staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij bieden elke medewerker een Insights coaching traject aan. Insights richt zich voornamelijk op zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Hiernaast organiseren wij regelmatig kennissessies voor zowel onze mede Bouwhuysch’ers als oriënterende starters. Tijdens deze kennissessies delen professionals in de civiele techniek hun verhaal en expertise. Elke kennissessie sluiten we af met een gezellige borrel waar je de mogelijkheid krijgt om je professionele netwerk uit te breiden en waardevolle connecties te maken. Verder hebben wij een eigen podcast studio waar geregeld toonaangevende professionals komen spreken, een Bouwhuysch VR game, een Bouwhuysch boot en elk kwartaal een gezellige borrel voor alle Bouwhuysch’ers!

Wat maakt Bouwhuysch anders?

Het antwoord is eenvoudig: onze mensen en onze aanpak. Ons team bestaat uit ervaren consultants met een passie voor civiele techniek en een diepgaande kennis van de markt. We begrijpen dat elk project, elke functie en elke kandidaat uniek is, en daarom benaderen we elke zoektocht met een op maat gemaakte benadering. Door te luisteren naar de behoeften van zowel onze klanten als kandidaten, kunnen we de perfecte match maken die leidt tot succes op lange termijn.

Onze kernwaarden

Sinds onze oprichting hebben we onszelf op de kaart gezet als een betrouwbare partner voor zowel aannemers en ingenieursbureaus als professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Met diepgaande kennis van de branche en een sterk netwerk van getalenteerde mensen, koppelen wij dagelijks ingenieurs aan het juiste project.

 

1

Transparantie

Bij Bouwhuysch gaan we voor duurzame partnerschappen en hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en kandidaten.

2

Integriteit

We geloven in open communicatie, eerlijke relaties en het nakomen van onze beloften.

3

Persoonlijke ontwikkeling

Onze aanpak is erop gericht om niet alleen de beste match te vinden, maar ook om kandidaten te ondersteunen en te begeleiden met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Samen bouwen we aan de toekomst!

Ga aan de slag bij

Logo Rijkswaterstaat
DEME Logo
Logo Duravermeer
ZuidAsDok Logo
Aanpakringzuid Logo