Civiele Techniek Vacatures

Civiele Techniek Vacatures

Ben je op zoek naar een baan binnen de civiele techniek? Bouwhuysch heeft diverse vacatures binnen de civiele techniek openstaan. Wellicht omschrijft één van deze vacatures wel jouw volgende baan! Als werkvoorbereider of ontwerper aan de slag gaan binnen de civiele techniek betekent dat je over een stabiele baan beschikt met veel doorgroeimogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Onze vacatures in de civiele techniek bieden een breed scala aan mogelijkheden in verschillende projecten, van openbare werken tot grote infrastructuurontwikkelingen. Of je nu expertise hebt in wegenbouw, bruggenbouw, watermanagement of een andere specialisatie binnen de civiele techniek, bij Bouwhuysch vind je de uitdaging die bij jouw vaardigheden en carrièreambities past. Elk project biedt de kans om je technische kennis toe te passen en verder te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving gericht op innovatie en kwaliteit.

Adviseur projectbeheersing
Haarlem € 3500 - € 4500
In jouw rol als adviseur projectbeheersing ben je betrokken bij de projectplanning, monitor en behee...
Adviseur Waterveiligheid
Rotterdam € 3000 - € 4500
Als adviseur waterveiligheid krijg je de verantwoordelijkheid om de waterveiligheidsuitdagingen aan ...
AutoCAD tekenaar
Nieuwegein € 2800 - € 3200
Als AutoCAD tekenaar werk je samen met projectleiders, ontwerpers en adviseurs aan verschillende inf...
Calculator
Zaandam € 3000 - € 4500
Als calculator ben je verantwoordelijk voor de kostprijsberekeningen en begrotingen voor diverse civ...

Kom werken in de civiele techniek

Als expert in de civiele techniek sta je voor verschillende keuzemogelijkheden. Bij Bouwhuysch zijn we er om je bij deze beslissingen te ondersteunen! Onze civiele techniek vacatures komen van diverse opdrachtgevers die enthousiast zijn om met jou samen te werken. Of je nu een beginner bent die zijn eerste baan zoekt, of een ervaren professional die naar een grotere uitdaging verlangt, Bouwhuysch staat voor je klaar. Er zijn tal van openstaande vacatures in de civiele techniek, waaronder rollen als:

  • Ontwerper
  • Werkvoorbereider
  • Projectcoördinator
  • Calculator
  • En nog veel meer

Droom je ervan om in de civiele techniek te werken? Of ben je op zoek naar een spannende nieuwe uitdaging in je huidige rol? Voel je vrij om contact op te nemen met onze deskundigen. Zij staan klaar om met je te praten over je volgende carrièrestap en om je meer te vertellen over onze vacatures in de bouwsector.

Vacatures Systems Engineer

Een afwisselende werkomgeving in de civiele techniek

Als je één van de vacatures civiele techniek wilt vervullen, ben je vast benieuwd naar de werkomgeving van deze functies. Bouwhuysch beschikt over diverse opdrachtgevers, wat iedere werkomgeving anders maakt. Mede door de coronatijd is het bij sommige opdrachtgevers de standaard geworden om meer thuis te werken. Om van deze thuiswerkplek toch een power house te maken, horen we bij Bouwhuysch graag wat jij nodig hebt om comfortabel te kunnen werken. Bij Bouwhuysch wordt je thuiswerkplek door jou ingericht en door ons geregeld. Dat betekent: een goede bureaustoel, vlot internet en alles erop en eraan totdat jij het akkoord geeft. 

Meer weten over onze manier van werken? Reageer dan op een van onze vacatures in de civiele techniek en kom kennis met ons maken!

Over Bouwhuysch

Even voorstellen: wij zijn hét projectconsultancybureau voor de civiele techniek. Niet alleen de in Nederland snelst groeiende, maar ook de gezelligste. Ten minste, dat vinden onze mensen.

In 2010 begonnen we vanuit ‘t idee dat werving en selectie in onze branche niet alleen beter kon, maar toch vooral ook beter moest. Een idee waarin mensen geen geldmachines zijn, maar juist de fundering van het project. Met meer aandacht voor carrière en persoonlijke ontwikkeling. Het antwoord: Bouwhuysch. Eindeloze mogelijkheden, met vacatures civiele techniek. 

Welke eigenschappen moet je binnen de civiele techniek beschikken?

Nu ken je ons een beetje, maar we zijn vooral erg benieuwd naar jou. Hoe kunnen we onze vacatures in de civiele techniek gebruiken om je carrière op de lange termijn te versterken? Als ingenieur in de civiele techniek wil je een solide loopbaan en dat begrijpen we. Bij ons krijg je de aandacht en expertise die nodig is om direct aan de slag te gaan in de civiele techniek. We matchen altijd de juiste ingenieur met de juiste vacatures in de civiele techniek. Als je nog niet over alle benodigde vaardigheden beschikt, is dat geen probleem. Bouwhuysch biedt opleidingen in zowel technische als soft skills, zodat je voorbereid bent voor de civiele projecten van vandaag en de toekomst.

Onze openstaande vacatures in civiele techniek

We hebben zowel kleine als grote projecten klaarstaan. Neem je alleen genoegen met iets grandioos? Komt voor de bakker. Bij Bouwhuysch hebben we vacatures civiele techniek van grootse projecten voor ingenieurs met grootse plannen. Integrale, complexe infraprojecten zijn the name of the game. Waar projectleiders écht het heft in eigen handen nemen en werkvoorbereiders het gedreven team als kartrekker naar de oplevering af laten stevenen. Versterk projecten voor gemeentes, provincies of waterschappen. Denk aan namen als Afsluitdijk, Zuidasdok en Aanpak Ring Zuid in Groningen. Grote projecten worden niet in één dag opgeleverd; er wordt nog volop gezocht naar kwieke ingenieurs in de civiele techniek. Verkneukel jij je al bij de gedachte om actief deel uit te maken van zo’n tof project? Zo eentje die je nooit meer zal vergeten? Bekijk onze vacatures civiele techniek.

Civiele techniek vacatures

Civiele techniek vacatures is de tak van techniek die zich bezighoudt met het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de fysieke en natuurlijk gebouwde omgeving. Civiel-ingenieurs hebben doorgaans een diploma civiele techniek en zijn betrokken bij de constructie van: bruggen, wegen, dammen, kanalen en tunnels. Onze ingenieurs werken ook aan grootschalige projecten zoals bruggen, spoorwegen en/of snelwegen. De laatste jaren is er een enorme toename van banen in de civiele techniek door een toenemende vraag naar nieuwe infrastructuur. 

Als u geïnteresseerd bent in civiele techniek vacatures, neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Wat is civiele techniek?

Civiele techniek is een uitgebreide technische discipline die zich inzet voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van infrastructuur. Dit omvat niet alleen wegen en bruggen, maar strekt zich ook uit tot rioleringssystemen, dammen, vliegvelden en nog veel meer. Het is een breed en complex veld dat een sterke basis in diverse gebieden zoals wiskunde, fysica, chemie en mechanica vereist, evenals een grondig begrip van geotechniek, hydraulica, materialenwetenschap en constructieleer.

Bouwhuysch is een prominente speler in de wereld van de civiele techniek. Ons team bestaat uit deskundige ingenieurs en technici met uitgebreide ervaring in een breed scala aan projecten, variërend van het bouwen van kleine wegnetwerken en bruggen tot de constructie van grootschalige infrastructuur. Onze professionals hebben diepgaande kennis van en ervaring met de meest recente technologieën en technieken, waardoor zij in staat zijn projecten met grote efficiëntie en effectiviteit uit te voeren.

Als u een betrouwbare partner zoekt voor uw civiele techniek projecten, hoeft u niet verder te zoeken dan Bouwhuysch. We zijn niet alleen toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten, maar we geloven ook sterk in samenwerking en partnerschap. We zijn er trots op dat we met onze klanten samenwerken, hun visie begrijpen en hen bij elke stap van het proces ondersteunen. Bij Bouwhuysch werken we niet alleen aan uw projecten; we zetten ons in om ze tot een succes te maken. Of uw project nu klein of groot is, we kijken ernaar uit om met u samen te werken en samen uitstekende resultaten te bereiken.

Wat is Civiele Techniek

De voordelen van solliciteren bij bouwhuysch

We doen bij Bouwhuysch veel meer dan alleen poppetjes plaatsen. Voor elk moment in je loopbaan koppelen we je aan de vacature civiele techniek die gespitst is op jouw toekomstplannen. Het draait dus om joú. We kijken naar jouw professionele en persoonlijke interesses, waar jij jezelf graag zou willen zien in tien jaar en uiteraard kijken we naar de thuissituatie. Zodat je je thuis voelt, zowel tijdens en na werktijd. Dat langetermijndenken, dat is waar we voor staan en op bouwen. Zo staat de fundering van je loopbaan als een huis. Dus, geen koffiedik kijken als het om je carrière gaat in de civiele techniek.

Naast dat wij graag meer willen weten over jou en je interesses, biedt een Insights module de mogelijkheid om je eigen zelfkennis te verbreden. De module brengt je blauwdruk in kaart: je krachten, talenten en zwaktes. Die inzichten worden je persoonlijke traject. Waar jij bijvoorbeeld werkt aan je assertiviteit zal een ander meer managementskills moeten ontwikkelen. Je leert dus een hoop over jezelf, iets waar onze ingenieurs in de civiele techniek nog hun hele carrière profijt van hebben.