Vacatures Ontwerper

Vacatures Ontwerper

Je zal verrast zijn hoe ons netwerk je verder op weg kan helpen in jouw carrière. Nieuwe vacatures ontwerper zijn als eerste bij ons bekend. Vertel ons wat jouw doelen zijn en we helpen je met de juiste trainingen het beste uit jezelf te halen. Leer ons netwerk kennen en schrijf je in.

Junior ontwerper infra
Eindhoven € 2800 - € 3200
Als junior ontwerper infra werk je specifiek aan een infrastructureel werk in de omgeving van Eindho...
Ontwerper infra
Utrecht € 2800 - € 3200
Als ontwerper infra ben je samen met je team verantwoordelijk voor het ontwerp van de verbreding van...
Ontwerper infra
Best € 3000 - € 4000
Als ontwerper infra werk je specifiek aan een infrastructureel werk in de omgeving van Best. Samen m...
Ontwerper infra
Arnhem € 3500 - € 4500
Als ontwerper infra ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van infrastructuurprojecten, waarbij ...

Aan de slag als ontwerper civiele techniek

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een baan als ontwerper binnen de civiele techniek? Of werk je al jaren bij hetzelfde bedrijf en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bouwhuysch biedt vacatures voor juniors, mediors en seniors. Binnen vacatures als ontwerper civiele techniek kun je onder andere aan de slag als:

  • Industrieel ontwerper
  • Functioneel ontwerper
  • Bouwkundige tekenaar

Keuze uit verschillende branches

Binnen de civiele techniek zijn er diverse branches waar je aan de slag kunt als ontwerper. Ieder van deze branches heeft zo zijn voor- en nadelen. Heb je nog niet eerder als technisch ontwerper gewerkt? Zorg dan dat je de juiste keuze maakt en neem contact op met onze medewerkers. Zij gaan samen met jou aan de slag om een passende vacature te vinden, maar ook om een passende branche te vinden. Zo kun je onder andere aan de slag in de volgende branches:

  • Infra
  • Civieltechnisch ingenieursbureau
  • Architectenbureau
  • Overheid
  • En nog veel meer

Hoe ziet een dag eruit als technisch tekenaar?

Een dag als technisch tekenaar bestaat uit afwisseling, uitdaging en precisie. Ieder project is anders en vraagt om een frisse blik. Of je nu een nieuwe snelweg uit moet tekenen, of een ontwerp moet maken van een overheidsgebouw wat gerenoveerd moet worden: je zult ontdekken dat precisie van groot belang is. Samenwerken met andere teams is samen met goede communicatieve skills een belangrijk daarnaast een belangrijk onderdeel van je dag.

Solliciteer direct op een vacature ontwerper bij Bouwhuysch

Heb je een vacature gezien welke bij jou past? Solliciteer dan direct via onze website. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met onze ervaren medewerkers. Zij gaan graag met je in gesprek over je wensenlijstje en bekijken samen met jou welke vacature hierbij past.