Werken bij Bouwhuysch

Werken bij Bouwhuysch

Bouwhuysch, opgericht in 2014, is gevestigd in een ruim kantoor aan de jachthaven van Amsterdam IJburg. Onze enthousiaste adviseurs, een mix van jarenlange ervaring en jong talent, begeleiden onze professionals op de mooiste projecten in civiele techniek, asset management, energietransitie en duurzaamheid.

Wil jij onderdeel uitmaken van het sterkste netwerk in de civiele techniek en professionals begeleiden in hun loopbaan in de civiele techniek, asset management, energietransitie en duurzaamheid? Wil jij werken bij Bouwhuysch? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct op een van onze functies op kantoor.

Campus Recruiter
Amsterdam € 3000 - € 4000
Wij zijn per het nieuwe jaar op zoek naar een enthousiaste en gedreven campus recruiter voor binnen ...
Recruitment consultant
Amsterdam € 4000 - € 5000
Ben jij een ervaren recruitmentprofessional en wil je deel uitmaken van een dynamisch team in de wer...

Werken als adviseur bij Bouwhuysch

Bouwhuysch heeft een groot netwerk en goede relaties met verschillende opdrachtgevers. Van top 5 aannemers tot regionale aannemers en van grote ingenieursbureaus tot specialisten in de markt. Elke relatie heeft haar eigen kenmerken, projecten en mogelijkheden. Dit maakt het werk als adviseur bij Bouwhuysch zo uitdagend.

Wij hebben verschillende functies openstaan afhankelijk van jouw werkervaring. Wil jij je focussen op de startersmarkt en wil je je verder ontwikkelen binnen de recruitment? Dan is Campus Recruiter dé functie voor jou. Heb jij al ervaring binnen de recruitment? Bekijk dan onze functies recruitment Consultant en Senior Adviseur.

Wil jij starters, ervaren professionals en zzp'ers begeleiden in hun carrière in de civiele techniek? Solliciteer dan direct op een van onze functies op kantoor.

Wat doen wij?

Bouwhuysch is hét adviesbureau binnen de civiele techniek. Elke dag adviseren onze starters, ervaren ingenieurs en zzp’ers op uitdagende projecten binnen civiele techniek, assetmanagement, energietransitie en duurzaamheid. Onze ingenieurs werken bij alle toonaangevende aannemers, ingenieursbureaus en consultancypartijen van Nederland en op zowel grote als kleine projecten. Wij helpen trainees en starters met de blauwdruk van hun carrière en koppelen ervaren ingenieurs aan hun nieuwe uitdaging. Wat het ook mag zijn, wij hebben voor iedere ingenieur het passende project.

Meer weten over Bouwhuysch?