Vacatures Systems Engineer

Vacatures Systems Engineer

Duik in de wereld van innovatie, civiele techniek en duurzame ontwikkeling bij Bouwhuysch, een toonaangevend bedrijf in de civiele techniek sector dat zich specialiseert in civiel technische projectmanagement en adviesdiensten. Als Systems Engineer bij Bouwhuysch krijg je de kans om aan de frontlinie te staan van enkele van de meest uitdagende en grensverleggende projecten in de industrie. Van het vormgeven van de infrastructuur van morgen tot het innoveren binnen stedelijke ontwikkelingsprojecten, jouw werk draagt bij aan het bouwen van de toekomst. Wij zoeken getalenteerde en gedreven Systems Engineers die niet alleen technische expertise brengen, maar ook een passie voor continue verbetering en een verlangen om de normen in onze branche te verhogen.

Junior systems engineer
Amersfoort € 2800 - € 3200
Ben je net afgestudeerd in Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde en zoek je een uitdagende ba...
Senior Systems Engineer
Den Haag € 4500 - € 6000
Als senior systems engineer ben jij onmisbaar op toonaangevende infra-projecten. Jij richt het proce...
Systems Engineer
Utrecht € 3500 - € 4500
In projecten zijn Systems Engineers onmisbaar. Zij vormen de sleutel tot succes voor zowel klanten a...
Systems Engineer
Nieuwegein € 3000 - € 4000
Als systems engineer krijg je energie van structuur brengen in complexe materie. Daarnaast sla jij g...

Waarom kiezen voor een carrière als systems engineer bij Bouwhuysch?

Bouwhuysch staat niet alleen bekend om zijn baanbrekende projecten, maar ook om zijn toewijding aan de ontwikkeling en het welzijn van zijn werknemers. Als Systems Engineer bij ons, zul je:

  • Innovatieve projecten: Werk aan de meest uitdagende en innovatieve bouwprojecten in Nederland en daarbuiten. Van duurzame stedelijke ontwikkelingen tot revolutionaire infrastructuurwerken, jouw werk heeft impact.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Profiteer van ons uitgebreide trainingsprogramma, persoonlijke ontwikkelingsplannen en mentorprogramma's. Bij Bouwhuysch groei je zowel professioneel als persoonlijk.
  • Team en cultuur: Sluit je aan bij een team van gepassioneerde professionals in een inclusieve cultuur die samenwerking, innovatie en plezier op de werkplek bevordert.
Vacatures Systems Engineer

Wat maakt werken bij Bouwhuysch uniek?

Bij Bouwhuysch geloven we dat onze werknemers het hart van ons succes zijn. Daarom bieden we niet alleen uitdagende projecten en carrièremogelijkheden, maar ook:

  • Work-life balance: Wij begrijpen het belang van een goede balans tussen werk en privé. Flexibele werktijden en thuiswerkopties zijn slechts enkele manieren waarop wij dit ondersteunen.
  • Innovatieve werkomgeving: Werk met de nieuwste technologieën en methodologieën in de branche. Wij moedigen voortdurende innovatie en creativiteit aan.
  • Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid: Draag bij aan duurzame projecten die een positieve impact hebben op de gemeenschap en het milieu.

Wat doet een systems engineer?

Een Systems Engineer speelt een cruciale rol in complexe civiele techniek- en infrastructuurprojecten. Ze zijn verantwoordelijk voor het integreren van verschillende systemen, processen en technologieën om te zorgen voor efficiëntie, veiligheid en effectiviteit in het projectmanagement. Dit omvat:

  • Systeemintegratie: Het samenbrengen van diverse subsystemen tot een coherent geheel, waarbij rekening wordt gehouden met zowel de technische aspecten als de behoeften van de stakeholders.
  • Probleemoplossing: Identificeren en oplossen van technische problemen die de voortgang van projecten kunnen belemmeren.
  • Kwaliteitsborging: Zorgen voor de naleving van technische normen en specificaties om de kwaliteit en betrouwbaarheid van projectresultaten te garanderen.
  • Communicatie en coördinatie: Fungeren als brug tussen verschillende teams en afdelingen om te zorgen voor duidelijke communicatie en coördinatie van activiteiten.

Sluit je aan bij ons team

Ben je klaar om je carrière als Systems Engineer naar een hoger niveau te tillen bij Bouwhuysch? Bekijk onze huidige vacatures en solliciteer vandaag nog. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team!