Mohamed Chalile - Projectstuwer bij KWS

Publiceerdatum: 08-08-2018

Mohamed Chalile

Werkt als projectstuwer bij KWS via Bouwhuysch

Mohamed is geboren en getogen in Amsterdam, hij heeft er zijn mbo én hbo opleidingen gevolgd. Beiden richting de Civiele Techniek. Sinds vijf maanden werkt hij bij KWS op het Zeeburger Eiland, ook in Amsterdam. Hoe kon het ook anders dat hij via het Amsterdamse Bouwhuysch aan die baan is gekomen?

“Ik ben projectstuwer/assistent uitvoerder bij KWS,” antwoordt hij wanneer er naar zijn functie gevraagd wordt en vervolgt: “we hebben momenteel verschillende projecten lopen rondom Amsterdam. Daar zijn we wel tot na de bouwvak zoet mee.” Op de vraag wat zijn werk precies inhoudt, antwoordt hij het volgende: “Ik houd mij vooral bezig met projectbegeleiding, taken die daar bij horen zijn bijvoorbeeld het uitzoeken van tekeningen maar ook administratieve taken. Of ik het hier naar mijn zin heb? Ja!” Wat hij het leukste aspect aan zijn werk vindt? De afwisseling en het feit dat hij zoveel verschillende mensen tegenkomt, zoals opdrachtgevers.

Mohamed is, zoals zoveel starters, bij Bouwhuysch terechtgekomen na een zoektocht die begonnen is op Google. “Google is je grote vriend,” zegt hij daar lachend over en vervolgt: “Na mijn studie was ik op zoek naar een baan en kwam ik Bouwhuysch tegen. Zij hadden erg veel connecties in de Civiele Techniek en dacht dat het slim zou zijn om hun netwerk in te schakelen.

” Dat bleek inderdaad slim te zijn. Mohamed heeft Bouwhuysch direct opgebeld en de week erop zat hij met hen om tafel. De week daarop kon hij al aan de slag bij het bedrijf waar hij tijdens zijn studie stage heeft gelopen, KWS.  “Ja, het is erg snel gegaan bij Bouwhuysch. Precies zoals ik het wilde!”

Ja, het is erg snel gegaan bij Bouwhuysch. Precies zoals ik het wilde.

“Het contact met Bouwhuysch is ook erg prettig,” vertelt hij, “meestal spreek ik met Kees en Alex. Aardige gasten. Voor de Ramadan begon kwam Kees even langs, kon ik hem laten zien wat ik allemaal aan het doen ben hier. Het is fijn om met hem te praten. Ik heb hem beloofd om na de Ramadan koffie te komen drinken, erg gezellig!”

Ga aan de slag bij

Logo Rijkswaterstaat
DEME Logo
Logo Duravermeer
ZuidAsDok Logo
Aanpakringzuid Logo