Louis Vooges - Projectbegeleider bij KWS Aquavia

Publiceerdatum: 08-01-2019

Louis Vooges

Werkt als projectbegeleider bij KWS Aquavia

Voor Louis bij Bouwhuysch terecht kwam, werkte hij bij een bedrijf dat zich bezighield met betonreparatie, maar daar had hij het op een gegeven moment wel gezien. “Het werk werd eentonig en ik was gewoon toe aan een nieuwe uitdaging.” Net als zoveel anderen begon de zoektocht naar iets nieuws op LinkedIn. “Er is een vacature-onderdeel op LinkedIn, daar ben ik gewoon eens gaan kijken en kwam zo bij Bouwhuysch terecht. Toen ben ik met Daley van Dommelen gaan praten, over wat ik graag wil. Hij heeft mij vervolgens voorgesteld bij Aquavia en nu zijn we een jaar verder.”

Ondertussen werkt Louis ruim een jaar als projectbegeleider bij Aquavia. “Aquavia is onderdeel van KWS Roosendaal, de wegenbouwclub. Aquavia houdt zich bezig met civiele- en waterbouwkundige werken. Denk daarbij aan het maken van kademuren of het zetten van palen in het water maar ook kleine bruggen, het leggen van duikers en andere betonnen werken. Daar doe ik achtergrondwerkzaamheden voor de projecten waar we mee bezig zijn. Projectbegeleiding, planning, inkoop, contact met de klant en het inplannen van overleggen”, somt Louis op, en vervolgt: “Het leuke is dat ik niet aan één project werk, maar ik bemoei me met meerdere projecten. Op dit moment heb ik vijf projecten in voorbereiding en drie in uitvoering. Bij sommige projecten ben ik van A tot Z betrokken, van aanbesteding tot oplevering. Het enige nadeel is dat als er een fout in de begroting of calculatie zit, er maar één iemand is die ik de schuld kan geven: Ikzelf!” zegt Louis lachend.

“Bouwhuysch is echt goed!” antwoordt Louis wanneer hem gevraagd wordt of hij tevreden is over de samenwerking, “je hebt ook partijen die je telkens benaderen, maar Bouwhuysch is wat dat betreft echt anders. Hun vacatures, hoe je met ze in contact komt, hun website en LinkedIn-pagina kloppen gewoon allemaal. Dat is beter dan bij anderen en geeft een vertrouwd gevoel. Ik word best wel vaak benaderd door recruiters, dan ga ik toch altijd even kijken wat voor bedrijf het is, maar meestal ziet het er allemaal niet zo lekker uit. De pagina van Bouwhuysch alleen al komt super professioneel over, dat zegt voor mij al genoeg. En nee, dit zeg ik niet om te slijmen,” voegt Louis er lachend aan toe.

Het enige nadeel is dat als er een fout in de begroting of calculatie zit, er maar één iemand is die ik de schuld kan geven: Ikzelf!

“Ook het contact met Bouwhuysch verloopt erg prettig. Mijn contactpersoon, Daley van Dommelen, spreek ik wekelijks wel. Over hoe het gaat, maar ook als er nieuwe jongens zijn bij Bouwhuysch. Laatst had een nieuwe jongen een gesprek bij een bedrijf waar ik ook gewerkt heb. Toen belde ze mij om informatie in te winnen over hoe het bedrijf in elkaar steekt, welke personen er werken, gewoon wat ze er kunnen verwachten. Dat heb ik nooit eerder meegemaakt maar vind ik erg prettig.”

Ga aan de slag bij

Logo Rijkswaterstaat
DEME Logo
Logo Duravermeer
ZuidAsDok Logo
Aanpakringzuid Logo