Lars den Hartog - Projectstuwer bij Dura Vermeer

Publiceerdatum: 26-11-2018

Lars den Hartog

Werkt vanuit Bouwhuysch bij Dura Vermeer Infra

Nadat Lars zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool af had gerond, overwoog hij een Master te gaan volgen. Zover is het niet gekomen: “Ik ben vrij praktisch ingesteld, dus besloot na mijn afstuderen een baan te zoeken waarin ik mijzelf verder kon ontwikkelen.” Een goed idee, maar dit gebeurde niet vóórdat hij een paar maanden op het water had doorgebracht: “Lekker gesurft en gezeild, zowel in binnen- als buitenland. Daarna een tijdelijke klus bij de NS gedaan waarna ik met Bouwhuysch in contact ben gekomen.”

Hoe ben je bij Bouwhuysch terechtgekomen?
“Via LinkedIn! Bij mijn vorige werkgever was ik werkzaam als projectcoördinator, dat beviel goed dus ging op zoek naar iets vergelijkbaars. Toevallig stuitte ik op een vacature van Bouwhuysch voor een projectcoördinator in de regio Rotterdam. Dat bleek bij mij om de hoek te zijn! Helaas bleek deze functie niet helemaal bij mij te passen. Toen zijn we samen op zoek gegaan naar een functie die beter bij mij paste, zodoende ben ik bij Dura Vermeer terecht gekomen. Ja, Bouwhuysch heeft mij echt goed begeleid in de zoektocht naar een functie die beter bij me past.”

Kun je iets vertellen over je werkzaamheden bij Dura Vermeer?
“Ik ben sinds 1 juni 2018 werkzaam als projectstuwer bij Dura Vermeer Infra. Ik ondersteun de uitvoerder bij administratieve taken. Denk hierbij aan bonnen maken, het beheer van meerwerk en afwijkingen en het bijhouden van de producties. Deze functie is in het leven geroepen zodat de uitvoerder vooral buiten kan zijn. Alle tijd die ik over heb breng ik ook buiten door, zodat ik zoveel mogelijk kan leren en de uitvoerder kan ondersteunen”.

De afwisseling en dynamiek vindt Lars de leukste aspecten van zijn werk, “het ene moment ben ik binnen en bekommer ik me om de cijfers van het project, daarna sta ik bij wijze van spreken met de rioolploeg in de blubber!”

Bouwhuysch heeft mij echt goed begeleid in de zoektocht naar een functie die beter bij me past.

Waar ben je nu mee bezig?
“Momenteel werken we aan project genaamd Tudorpark, dat is een woonwijk in Engelse stijl. Dura Vermeer Bouw bouwt hier de huizen. Wij van Dura Vermeer Infra maken het terrein bouwrijp, dus de aanleg van rioleringen, leidingen en eigenlijk alles wat er moet gebeuren voor er gebouwd kan worden. Maar we zijn daar op meerder plekken tegelijkertijd bezig, in een ander gedeelte van de wijk maken we de boel juist woonrijp, dan verzorgen we de bestrating, openbare verlichten, groenwerk enzovoorts. Enorm project, erg cool!”

Het bevalt je dus wel goed bij Dura Vermeer en Bouwhuysch?
“Zeker, ik werk in een leuk team waar ik veel van leer. Ik krijg veel verantwoordelijkheden en de ruimte om initiatief te nemen, ook heb ik hier veel doorgroeimogelijkheden. Maar eerst wil ik nog meer ervaring op doen, zowel binnen als buiten maar dat kan hier gelukkig!”

Ga aan de slag bij

Logo Rijkswaterstaat
DEME Logo
Logo Duravermeer
ZuidAsDok Logo
Aanpakringzuid Logo