Kjell Schippers - Procesmanager bij Dura Vermeer

Publiceerdatum: 13-02-2018

Kjell Schippers

Procesmanager bij Dura Vermeer via Bouwhuysch

We ontmoeten Kjell Schippers op het kantoor van Parkway in Almere, waar hij nu bijna 4 maanden (‘voelt als veel langer!’) als Prestatie Meetsysteem Operator (PMS-Operator) werkt. Hij is onderdeel van het team dat zich bezighoudt met de verbreding van de A6. ‘Het is heel afwisselend en druk werk. Het team is veel groter ten opzichte van dat wat ik gewend was, maar allemaal hele leuke en intelligente mensen,’ verkondigt hij enthousiast.

Kjell heeft civiele techniek in Delft gestudeerd is afgestudeerd bij Zeeuwind, een coöperatie die zich bezighoudt met het opwekken van duurzame energie. Na zijn afstuderen, in april 2017, zocht hij net als zovelen naar de vacatures voor zijn droombaan en begon met de meest logische stap: hij opende een internetbrowser. ‘Ik kwam eigenlijk per ongeluk op de website van Bouwhuysch terecht, ik wist niet precies wat ik wilde. Sterker nog, ik wist eigenlijk vooral wat ik niet wilde.’ verklaart Kjell lachend. ‘Ik kende Bouwhuysch niet maar ik zag op hun website allemaal vacatures in de civiele techniek die ik nog nooit eerder had gezien, maar het leek een betrouwbare club dus ik uploadde mijn cv, vanaf dat moment ging het allemaal heel snel. Binnen twee uur kreeg ik al een belletje van Simon en binnen een paar weken zat ik hier. Mijn eerste indruk bleek juist, het contact met Bouwhuysch is erg prettig, amicaal en informeel. Daarnaast helpen ze me met alles wat arbeid gerelateerd is. Erg fijn aangezien ik een starter ben.’

Kjell woont op dit moment in Capelle aan de IJssel maar is, gezien de reisafstand, op zoek naar iets dat wat meer in de buurt van zijn werk is. Hij is fervent Formule 1 fan en op de vraag of hij midden in de nacht de wekker zet om wedstrijden van zijn favoriete team McLaren te bekijken antwoordt hij: ‘Natuurlijk!

Ik kwam eigenlijk per ongeluk op de website van Bouwhuysch terecht, ik wist niet precies wat ik wilde.

Mijn wekker gaat normaal om kwart over 5, dus 4 uur is maar iets vroeger.’ Naast Formule 1 fiets hij graag en gaat dan ook met regelmaat op fietsvakantie. Deze zomer fiets hij van Turijn naar Nice. Wat zijn ultieme reis is? Van Rotterdam maar Barcelona fietsen, dit moet volgend jaar gaan plaatsvinden.

Ga aan de slag bij

Logo Rijkswaterstaat
DEME Logo
Logo Duravermeer
ZuidAsDok Logo
Aanpakringzuid Logo