Kevin Snoei - Wegontwerper A13/A16 De Groene Boog

Publiceerdatum: 03-04-2019

Kevin Snoei

Wegontwerper A13/A16 De groene boog

Kevin Snoei is 23 jaar oud, woont in een klein dorpje in de buurt van Schoonhoven aan de Lek genaamd Ammerstol. Heeft Civiele Techniek aan de Hogeschool van Rotterdam gestudeerd en is vrijwel direct na zijn afstuderen bij Bouwhuysch terecht gekomen. “Toen ik in de afrondingsfase van mijn studie bevond,” vertelt hij hierover, “heb ik goed nagedacht over wat ik na mijn studie eigenlijk wilde gaan doen, conclusie: Ik had geen idee. Ik had wel een voorkeur hoor, maar geen concreet idee waar ik zou moeten beginnen.”

Uiteindelijk is Kevin begonnen waar zoveel mensen beginnen: Google. “Ik ben gaan zoeken en per toeval Bouwhuysch tegen het lijf gelopen. Of nou ja, toeval wil ik het niet noemen want ze stonden bovenaan in de zoekresultaten. Wat ook meespeelde, was dat ik via LinkedIn al lange tijd bestookt werd door een leger aan recruiters die telkens hetzelfde verhaal te vertellen hadden. Het contact met Bouwhuysch voelde meteen veel minder standaard, veel persoonlijker. Dat vond ik heel fijn, dat is dan ook één van de voornaamste redenen waarom ik voor Bouwhuysch gekozen heb.”

Nadat hij zijn gegevens op de website van Bouwhuysch ingevoerd had, werd hij na vijf minuten al gebeld. “Ik kwam net van school en was er eigenlijk nog niet op voorbereid, ik had niet verwacht dat ik zó snel gebeld zou worden!” Zegt Kevin hier lachend over. “Vervolgens kon ik heel gauw op gesprek komen bij Bouwhuysch. Tijdens dat gesprek gaven ze aan dat ze het wel wilden proberen met mij. Ik wist zelf op dat moment eigenlijk nog niet zo goed of ík het wel wilde, dus ik heb er een nachtje of twee over geslapen en nagedacht, kort daarna kwam ik erop terug en dacht ‘prima’, laten we het doen.”

Kevin kon kort daarna op gesprek komen bij een bedrijf, maar dat was helaas geen match. Niet lang daarop volgde een gesprek met Dura Vermeer. “Dat was ‘m wel meteen. Dat was begin december, dus de eerste week van januari ben ik begonnen.” Kevin werkt nu ongeveer drie maanden bij Dura Vermeer, waar hij werkzaam is als tekenaar bij één van de drie deelgebieden van het omvangrijke project ‘De Groene Boog’ waarbij gewerkt wordt aan een verbinding tussen de A16 en A13 om de drukte uit die hoek weg te halen. “Ja, ik heb het naar mijn zin. Het is fijn om bezig te zijn en ervaring op te doen en ik werk met fijne mensen samen.”

Het contact met Bouwhuysch voelde meteen veel minder standaard, veel persoonlijker. Dat vond ik heel fijn, dat is dan ook één van de voornaamste redenen waarom ik voor Bouwhuysch gekozen heb.”

“Wat mijn ambitie is?” Kevin denkt even na en antwoordt: “Tijdens mijn studie heb ik heb gekozen voor de minor Waterbouw, dat is me heel gemakkelijk afgegaan en was erg leuk, mijn voorkeur ligt dus bij waterbouwkundige constructies. Ontwerpen, berekenen maar misschien dat ik ook wel de uitvoering in wil gaan.” Ik heb wel een idee maar ik zie wel wat er op mijn pad komt, dan pas ik mij daar op aan. Ik ben nog jong, dus ik heb alle tijd!” Eerst maar eens dit mooie uitdagende project aangaan. 

Ga aan de slag bij

Logo Rijkswaterstaat
DEME Logo
Logo Duravermeer
ZuidAsDok Logo
Aanpakringzuid Logo