Interne Insights training

Publiceerdatum: 30-10-2023

Onlangs hebben wij van onze gecertificeerde Insights-coach Michel een training genoten. Insights Benelux richt zich voornamelijk op zelfinzicht, persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. Intern gebruiken wij de principes van Insights om onszelf verder te ontwikkelen en anderen beter te kunnen begeleiden bij hun loopbaan.

De principes van Insights zijn gebaseerd op de ideologie van Carl Gustav Jung. Deze Zwitserse psycholoog en psychiater introduceerde het concept van psychologische voorkeuren: ieder mens heeft een voorkeursmanier van omgaan met de wereld en de mensen om hem heen. Hij gebruikt de bewustzijnsinstellingen Introversie en Extraversie en de functies Denken, Voelen, Gewaarworden en Intuïtie om duidelijk te maken waarom mensen verschillend op situaties reageren, communiceren en relaties aangaan.

Ben jij benIeuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen in je persoonlijke of professionele ontwikkeling binnen de civiele sector? Neem dan contact met ons op en kom langs voor een goede bak koffie!

 

Ga aan de slag bij

Logo Rijkswaterstaat
DEME Logo
Logo Duravermeer
ZuidAsDok Logo
Aanpakringzuid Logo